Resultaten voor gratis retraite

 
gratis retraite
 
Stilteretraite, Belgie, klooster Gratis coaching.
Bezoek Stilteretraite in het nieuwe jaar. Veel mensen merken in een stilteretraite dat contact zonder woorden tot meer verbinding leidt dan contact met woorden. In de retraite zal zitmeditatie afgewisseld worden met loopmeditatie, muziekmeditatie en bewustzijnsoefeningen. Er zal gelegenheid zijn voor korte individuele sessies, waarin dat wat geraakt wordt, bespreekbaar is met de leiding.
Gratis retraite.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Retraite Retraites Even Ruim een aanbod paar van dagen stilte voor retraites jezelf. tot Volop klooster keuze retraites. 2 per maand.
Ik heb mijn plek gevonden; dit was niet mijn laatste Stilteretraite. Dankjewel Monique, dat jij jij bent. May 6, 2018. by maarten on Retraites Bezinningsvakanties.nl. aandacht en rust. Retraite: klooster tot kloosterwandeling 20-22 april. wat een fijne groep mensen en wat een rustige verbindende factor was Monique hierbij.
Gratis weekend retraite Tickets, zat, 17 jun. 2017 om 0930: Eventbrite.
Afmelden kan gratis tot 10 dagen voor aanvang van de retraite, daarna is er geen restitutie meer mogelijk. Voor vragen of meer informatie e-mail ons op: info@adidam.nl. We horen graag van je en kijken er naar uit je op deze retraite te ontmoeten!
Centrum Zijnsorientatie Jezelf en de wereld tot bloei brengen.
Soort: Training, Retraite. Trainer: Simonka de Jong. Locatie: Centrum Athanor. Omvang: 6 dagen. Start: vrijdag 25 september 2020. Stilte Dag op Zondag Zeist. Een Stilte Dag op Zondag bij Centrum Zijnsoriëntatie biedt je de kans om regelmatig een dag de helende werking van de stilte te ervaren. Gun jezelf een dag van meditatie, stilte en oprechte zelfontmoeting. Ervaar hoe bijzonder het is om in stilte samen te zijn, te mediteren, te lunchen en te evalueren aan het eind van de dag. Locatie: Centrum Zijnsoriëntatie. Omvang: Los te volgen zondagen. Locatie: Centrum Zijnsoriëntatie. Omvang: Los te volgen zondagen. Opleiding Zijnsoriëntatie: Kennismakingsmogelijkheden. Opleiding Zijnsoriëntatie: Kort Durende Trainingen. Opleiding Zijnsoriëntatie: Basisjaren. Vervolgjaren Training Zijnsoriëntatie. Vervolgjaren Coachopleiding Zijnsoriëntatie. Scholing voor Professionals. Mijn Centrum Zijnsorientatie. Boek Opleiding Zijnsoriëntatie. Wil je inzicht krijgen in wat we precies doen tijdens het basisjaar van de opleiding? Dan kan dit boek je daarbij helpen. Bestel hier het boek en/of de gratis pdf-versie van dit boek.
10 Daagse Stilte Vipassana Meditatie FitMe.
Woorden als sex, helse pijn, heerlijkheid, rust en een paar kilo lichter omschrijven mijn ervaring aardig. Aangezien ik nog midden in de retraite blues zit een mooi moment om mijn ervaring te delen. Achtergrond Vipassana Meditatie. Voor dat ik inga op mijn eigen ervaring deel ik graag wat achtergrond informatie met jullie. Vipassana betekent letterlijk de dingen zien zoals ze werkelijk zijn, het is een van Indias oudste meditatietechnieken. Meer dan 2500 jaar geleden werd het herontdekt door Gautama de Boeddha, het werd door hem onderwezen als een universele remedie voor universele kwalen, als de kunst om te leven. Deze niet-sektarische techniek heeft als doel de totale eliminering van mentale onzuiverheden en het resulterende hoogste geluk van volledige bevrijding. Genezing niet enkel het genezen van ziektes, maar het wezenlijk genezen van al het menselijk lijden, is het doel ervan. Je kunt het dus echt zien als een cursus om veel meer focus te creëren en in het nu te leven. Deze cursus kan door iedereen met elke religieuze achtergrond gevolgd worden. Mijn Vipassana mediatie ervaring heb ik opgedaan bij Dhamma Pajjota in Belgie. Dit was de eerste die ik tegenkwam op het Internet en er stond gratis.
Waar kan ik terecht voor retraite in Nederland? Startpagina GoeieVraag.
Ben je op zoek naar een plek waar je tot rust kan komen? Hier worden alle retraite, rustplekken op een rijtje gezet met prijsindicatie. De prijzen zijn inclusief maaltijden en overnachting etmaalprijs. 4 jaar geleden. Ik heb goeie ervaring met onderstaande organisaties. 4 jaar geleden. ik ben zelf naar de hara krishna geweest in Durbuy belgie. Je kan er goed eten vegetarisch meedoen aan meditaties en praten met mensen die het geloof beleven. Ongelooflijk wat een diversiteit aan mensen. De Hara Krishna zal je niets opleggen ben zelf niet voor het verliezen in een geloof maar heb er wel respect voor. De omgeving is zeer rustgevend de prijs is zeer laag, je mag meehelpen niks moet alles mag. Er komen zelfs toeristen zo nu en dan mondjes maat voorbij. er is een eigen bakkerij en een leuke winkel. Je kan er slapen in een bijgebouw naast het kasteel geen tv zon 20 euro p.p of je neemt je tent/camper mee gratis.
HogerBesef.nl Vipassana Enlightenment meditatie of cursus/ the retraite. heart Gratis and voor soul. iedereen!
Schrijf met ons mee! Vipassana Meditatie techniek en gratis retraite Interview. tie_full_img/tie_full_img Vipassana meditatie Vipassana betekent letterlijk de dingen zien zoals ze werkelijk zijn, het is een van Indias oudste meditatietechnieken. Meer dan 2500 jaar geleden werd het herontdekt door Gautama de Boeddha, het werd door hem onderwezen als een universele remedie voor universele kwalen, als de kunst om te leven.
Toegang tot Vinden.nl geweigerd.
Toegang tot Vinden.nl geweigerd. Onze systemen hebben ongebruikelijk verkeer van uw computernetwerk vastgesteld. Op deze pagina wordt gecontroleerd of de verzoeken daadwerkelijk door u worden verzonden en niet door een robot. Neem contact met ons op via e-mail als u vragen hebt.

Contacteer ons