Op zoek naar klooster stilte retraite?

 
klooster stilte retraite
 
stilte retraite
Retraites, meeleven en/of meewerken in het Emmausklooster Doelgroepen.
Wandelen vanuit het klooster. Dinsdag 19 december 2017 1000.: God, beeld of werkelijkheid. Vrijdag 23 februari 2018 1900.: Zaterdag 3 maart 2018 1000.: 1-daagse cursus Leven in Verbondenheid 07-03. Woensdag 7 maart 2018 0930.: Bezinningsweekend van Het Innerlijk Licht. Donderdag 15 maart 2018 1330.: 1-daagse cursus Leven in Verbondenheid 17-03. Zaterdag 17 maart 2018 0930.: Stilte retraite Pasen. klik hier om te registreren
seo
Top 7 markante kloosters: in retraite.
In het nabijgelegen Kasteel Slangenburg ontvangen de benedictijner monniken hun bezoekers. In de abdij zelf is beperkt plaats voor mannen die enkele dagen willen meedraaien in het kloosterleven, maar Slangenburg biedt iedereen de mogelijkheid voor een echte retraite. De rust van een klooster, gecombineerd met de sfeer van een kasteel.
seo specialist
Retraite bij kloosterhotel ZIN Jij bepaalt zelf de inhoud van deze dagen.
Kloosterhotel ZIN ligt verscholen in een kloostertuin van zeven hectare aan de rand van Vught, Noord Brabant. Wij behoren tot de meest duurzame conferentiehotels in Nederland en zijn in het bezit van Green Key Goud, het duurzaamheidskeurmerk voor de vergader en conferentiebranche. Onze keuken werkt uitsluitend met biologische, fair trade producten. En dat proef je! Bij ZIN zijn we maatschappelijk betrokken. Vanaf de start van ons kloosterhotel wordt het merendeel van het huishouden verzorgd door collegas met een beperking. Zij brengen koffie en thee rond, dekken de tafels, doen de afwas, maken de kamers schoon, boenen de gangen en ontvangen gasten. Hun werklust en openheid zijn zeer aanstekelijk. Bij kloosterhotel ZIN wordt geen aandacht gevestigd op een religie. De brandende kaars in de Kapel is universeel. De momenten van gebed in een traditioneel klooster worden bij kloosterhotel ZIN ingevuld met meditatie waardoor iedereen zich welkom voelt.
seo agentur
Retraite.startpagina.nl, voor een periode met rust in uw leven.
Bezinningshuis Regina Carmeli. Priorij Regina Pacis. Achelse Kluis-St.Benedictus Abdij. Oude Abdij Drongen. Broeders van Sint Jan. De Hooge Berkt. Foyer de Charité Marthe Robin. Hoor de natuur en kom tot rust. Hoor de natuur en kom tot rust. Yoga en mindfulness Italië. Bonne Retraite Frankrijk. Schrijven in Griekenland. Schilderen in Zweden. Centrum Zijnsoriëntatie Diverse. Diverse retraites Engeland. La Vue Vaste Frankrijk. Huisje Mengusovce Slowakije. Les Busserolles Frankrijk. Spirituele Reis Noorwegen. Home of Innergy Refresh Yourself. Retraites in Europa. Stichting Jan 17. Missiezusters vh KostbaarBloed. Greengle groene zoekmachine! Dag van de Stilte. Stilte retraites met begeleiding. Zoeken met Startpagina. Sommige ervaringen komen alleen tot recht in de stilte. Sommige ervaringen komen alleen tot recht in de stilte. Sint Willibrords Abdij. Abdij van Berne. Missiehuis St Michaël. Vanaf 65 p.p. Yoga Dagretraites bij de Gooise Hei. Ontspannen wandelreizen Marokko. Kontakt der Kontinenten. In een hutje op de hei. Het Glazen Huis. Leuke retraite plekken zonder maaltijden. Hof van Heden. The Land of Now. Het kleine Paradijs. Centrum De Ark. Onthaalcentrum De Pelgrim. Bless the lord my soul Taizé. Kom tot rust in Taizé. Kom tot rust in Taizé. Retraites in Nederland.
google advertentie
Een weekend stilte Waar.
Je verblijft in de bosrijke omgeving van het landgoed Slangenburg. Je vindt er alle ruimte om te dwalen of om stil aan de kant van de sloot te zitten mijmeren. Bij het stiltecentrum is een binnenplaats en een tuin met oude bomen. Je logeert in een eenpersoonskamer met eigen douche en toilet in het stiltecentrum bij de Sint Willibrords Abdij in Doetinchem. In het centrum vind je verschillende ontmoetings en meditatieruimten. In het stiltecentrum zijn geen prikkels van radio, tv of internet. Tijdens een rondleiding kun je het klooster bezichtigen. Je gebruikt de eenvoudige, vegetarische maaltijden in stilte. In principe kan het klooster geen rekening houden met diëten. Wil je komen en kun je bepaalde zaken niet eten? Neem dan even contact met mij op. Dan kijken we wat de mogelijkheden zijn. Stiltecentrum Sint Willibrords Abdij. 7004 JL Doetinchem. Kijk hier voor de data van de stilteweekenden of meld je meteen aan. De rol van gastvrijheid. Vul het formulier in en geef aan voor welk weekend jij kiest!
slotenmaker amsterdam
De Spil Retraites tussen herberg en klooster.
tussen herberg en klooster. Je hebt behoefte aan rust en stilte. Of je wilt gericht met levensvragen aan de slag. De Spil is een plek tussen herberg en klooster. Een plek om op adem te komen en om God te ontmoeten. Voel je thuis op deze authentieke plek. De vieringen in de kapel en de maaltijden geven ritme aan je dag. Verder kun je fietsen wandelen een boek lezen of een goed gesprek voeren. Het is allemaal mogelijk. Samen met anderen bezinnen met een thema als leidraad.
kartonnen dozen
Stilte, retraite en Klooster Ankeloves.
Stilte, retraite en Klooster. 16-02-2015 by Ankeloves 1 Comment. Anke, Jij hebt ervaring met retraites, als ik me niet vergis. Ik wil me binnenkort ook een weekend of zo terug trekken in rust, gecombineerd met goed eten en mogelijk wat activiteiten die me goed zullen doen, zoals yoga, stilte wandeling, schilderen, meditatie.
kroon casino
klooster stilte retraite.
vipassana retraite gratis. vipassana retraite 10 dagen. De Bijbel laten spreken tijdens 48 uur in het klooster Geloven. Stilteretraite Luisteren naar God. De Bijbel laten spreken tijdens 48 uur in het klooster. Visie organiseert opnieuw een speciale retraite in de mooie Paulusabdij in Oosterhout.
wasmachine kopen
Een retraite in een klooster Wandel naar jezelf.
Een retraite in een klooster. De grote behoefte aan rust, stilte en bezinning vandaag de dag is de kloosterlingen niet ontgaan. Steeds meer stellen zij hun deuren open voor mensen die zoeken naar stilte en afzondering om tot zichzelf te komen. De kloosterretraites, georganiseerd door Wandel naar Jezelf, zijn altijd een combinatie van kennismaken met het klooster, wandelen in de natuur, lichaamsoefeningen yoga en meditatie.
bitcoin wallet
Stilteretraite juni 2020.
De contemplatieve sfeer van het klooster in de kerk, de kapel, de eigen kamer en de tuin en het regelmatig bijwonen van de getijdengebeden ook s morgens vroeg! nodigt daartoe uit. Een paar dagen in stilte leven in het dagritme van de monniken schept ruimte om het verlangen in de diepere lagen van ons wezen te horen. Iedere mens heeft dat verlangen en elke deelnemer zal eigen ervaringen gewaarworden, gedragen door de heilzame verbondenheid binnen de retraitegroep. Op de eerste dag zullen we samen teksten en psalmen lezen, twee korte wandelingen maken, en stil zijn. Broeder George zal ons op de ochtend van de tweede dag de stilte in geleiden. Die duurt twee hele etmalen, waarbij ieder vrij is om de tijd tussen de maaltijden en de getijden naar eigen inzicht in te vullen. Op de derde dag heeft iedere deelnemer een gesprek met de begeleider en op de vierde dag wisselen we onze ervaringen uit. De retraite is inclusief een 4 daags verblijf in het gastenhuis van de abdij met maaltijden handdoeken en beddengoed.
texaco tankpas

Contacteer ons