Zoeken naar retraite belgie

 
retraite belgie
 
retraite
7 redenen waarom mijn generatie Vipassana moet beoefenen Bodhi. Bodhitv.
Wat hebben boeddhisme en feminisme met elkaar gemeen? We vragen het aan Jens van Tricht, oprichter van Emancipator. Samenleven 07 maart 2019 7 min. Van Birma tot België: de opkomst van vipassana. De tiendaagse vipassana retraite heeft wereldwijd flink furore gemaakt. artikel verder lezen
seo
retraites.
De papieren pleisterplaats is dan ook een plek om schrijvend op adem te komen en je te voeden met innerlijke wijsheid en stilte. 15 juni t/m 19 juni 2020. Yoga en dans retraiteweekend Zijn is leven. Zijn is leven! In deze retraite met de unieke combinatie van dans en yoga wordt je uitgenodigd de weg naar binnen te gaan om dat wat je werkelijk bent tot expressie te laten komen. 19 juni t/m 21 juni 2020. Weekend In contact met je vrouwelijke kracht. Een weekend voor vrouwen die contact willen maken met hun innerlijke kracht. En in relaties hun eigen hart willen volgen en verbinding willen maken met anderen vanuit vrouwelijke stevigheid. In de liefde, met familie of op het werk. 19 juni t/m 21 juni 2020. Weekend Leven zonder waarom Ontvankelijkheid als levenskunst. Tijdens dit weekend verdiepen we ons in drie denkers die allen in een traditie staan waarin innerlijkheid de centrale houding en drijfveer vormt: Meister Eckhart, Sören Kierkegaard en Dag Hammarskjöld. Middels dialoog, meditatie en film zal de thematiek verder worden verkend en verdiept. 26 juni t/m 28 juni 2020. Onderweg zijn: een individuele retraite. Een paar dagen voor jezelf.
seo specialist
Stilteweekend Stilte retraite België Op het ritme van de stilte.
Een kans om offline te gaan en de hectiek van alledag los te laten. Ons stilteweekend staat open voor iedereen. We volgen geen bepaald geloof of traditie, maar putten inspiratie uit zowel de monastieke tradities, als het boeddhisme en mindfulness. Wat houdt dit stilteweekend in? Naast veel ruimte voor stilte en tijd voor jezelf, komen we een paar keer per dag samen voor begeleide groepsessies. In de eerste plaats werken we dan rond mildheid en mededogen voor jezelf. Die zijn nodig om open en ontvankelijk te zijn voor wat zich bij jou aandient in de stilte. We brengen ook verdieping in de stilte door oefeningen en meditatie. Je hoeft zeker geen ervaring te hebben met meditatie want we geven je ook een inleiding in de meditatietechniek. We reiken je hulpmiddelen aan om de diepere laag van stilte in jezelf te vinden, om de obstakels te begrijpen die zich daarbij aandienen en ook wat voor moois de stilte kan brengen. Verder geven we antwoord op de vraag: hoe ga ik om met gedachten en gevoelens die naar boven komen tijdens een stilte retraite?
seo agentur
Stilte Retraite België Stichting Taijiquan Nederland.
Dit event is voorbij. Stilte Retraite België. 8 december 2017 1000: 10 december 2017 1630.: Taiji Fightingset door Erik Elsemans, YMAA coach instructor. Gedurende het weekend verblijf je in een prachtig klooster gelegen in een mooie bosrijke omgeving. De rust in het klooster en de vele mooie plekjes eromheen nodigen uit tot bezinning, contemplatie, meditatie en aandachtig zijn.
google advertentie
La retraite des frontaliers en Belgique.
Pour obtenir votre pension, il vous suffit dintroduire EN FRANCE, quatre à huit mois avant le début de votre retraite, une demande de retraite auprès de la caisse de votre lieu de résidence en précisant bien votre occupation en Belgique peu importe que vous ayez travaillé en dernier lieu en Belgique ou en France ou dans tout autre Etat de lEEE.
slotenmaker amsterdam
Achelse Kluis.
kartonnen dozen
Rusten in Zijn driedaagse retraite Moerkerke-Damme België Beroepsvereniging Leraren Zijnsoriëntatie.
Dit event is voorbij. Rusten in Zijn driedaagse retraite Moerkerke-Damme België. 19 juni 2018 @ 1000: 21 juni 2018 @ 1900.: Cursus Gezonde Zelfliefde Amersfoort groep 1. Kennismakingsworkshop Gezonde Zelfliefde Breda. Een driedaagse retraite waarin je uitgenodigd wordt om tot diepe ontspanning te komen.
kroon casino
stilte retraite klooster retraite belgie stilte retraite weekend.
stilte retraite weekend. stilte retraite belgie gratis. retraite weekend belgie. vipassana meditatie retraite. meditatie retraite klooster. yoga meditatie retraite. stilte retraite vipassana. stilte retraite boeddhisme. meditatie retraite nederland. stilte retraite weekend. 5 daagse stilte retraite. Retraites in Nederland Yoga Meditatie Stilte Retraites Weekend Midweek Yogaweekend.
wasmachine kopen
Kalender Creative Consciousness.
Shadow Light retraite. Shadow Light retraite 8 mei t/m 15 mei, Kreta Aanmelden. Shadow Light retraite 20 t/m 27 september, Kreta Aanmelden. NB: de trainingslocatie is te Maastricht MST, Venue De witte Schuur op het terrain van Buitenplaats Vaeshartelt, tenzij anders vermeld.
bitcoin wallet
Meewerk en meeleefplekken Anders Wonen Anders Leven.
De vraag naar retraites binnen de soms relatieve rust van een klooster, neemt daarentegen fors toe. Een retraite biedt tevens een gelegenheid tot nadere kennismaking met hedendaagse vormen van kloosterleven: van traditioneel en celibatair, tot progressieve leefgemeenschappen van al dan niet gehuwde mannen, vrouwen en kinderen.
texaco tankpas

Contacteer ons