Resultaten voor stilte retraite belgie

 
stilte retraite belgie
 
stilte retraite
Stilte Retraite Weekend in België Stichting Taijiquan Nederland.
Dit event is voorbij. Stilte Retraite Weekend in België. 26 mei 2017 1000: 28 mei 2017 1630.: Stilte Retraite Weekend in België. Workshop Pushing Hands. Tijdens dit weekend verblijf je in een prachtig klooster in Vaalbeek, België en werk je aan het innerlijk stil worden. klik hier
seo
Tibet in België Wilma Takes a Break.
Wil je even over de kasteelmuur kijken? Drie daagse retraite. Ik heb me ingeschreven voor een driedaagse retraite en reis verwachtingsvol af naar België. Tijdens de zomervakantie lekker geen files in en om Maastricht, waardoor we eerder dan verwacht voor de kasteelpoort staan.
seo specialist
Retraite bij Zielzicht Kom onthaasten, ontdekken en genieten. Facebook. Google. Instagram. Pinterest. Twitter. YouTube.
Deze retraite is geschikt voor mensen mét en zonder ervaring op het gebied van retraites of meditatie. De retraite biedt. Rust en ruimte in de stille natuur en de mogelijkheid voor het deelnemen aan stilte en geleide meditaties, lichaamswerk, satsang, stiltemomenten, mindful samenzijn, muziek, mantra zingen, dans, opstellingenwerk, ruimte om elkaar te ontmoeten, te delen, te lachen, lekker eten, kamp of haardvuur, wandelen, schrijven, lezen, persoonlijk onderzoek, alleen of samen.
seo agentur
Vipassana Meditation: Het centrum in België.
Vipassana Meditatie Centrum. Vipassana meditatie zoals onderwezen door S.N. in de traditie van Sayagyi U Ba Khin. Show navigation Hide navigation. Het centrum in België. Wat is Vipassana? De kunst om te leven. Inleiding tot de Techniek. B 3650 Dilsen-Stokkem.
google advertentie
Op retraite in België bij Het Rustpunt.
Hierbij kan het zowel om fysieke als geestelijke afzondering gaan. Een retraite in België kan zich richten op verdieping van geloofsinzicht en geloofsbeleving, maar kan ook perfect niet-geloofsgebonden zijn. Ontdek de verschillende mogelijkheden bij het Karmelietenklooster in Gent of neem contact op met Het Rustpunt voor meer informatie. Langs de wegen van het klooster.
slotenmaker amsterdam
Newsroom Landal GreenParks.
Het" Landal Resort Maria Alm in Oostenrijk was onze uitvalsbasis om in een paar dagen tijd dit skigebied van 112 kilometer pistes in het Salzburgerland te ontdekken" aldus Rob Klap. Voor RonReizen gaan de heren op pad om het mooie Maria.
kartonnen dozen
Asharum Amonines Retraite centrum, Belgie Asharum Amonines.
Gemeenschappelijke retraites worden regelmatig georganiseerd. Het is ook mogelijk om uw eigen retraite te plannen, de Asharum te bezoeken voor een paar ontspannende en inspirerende dagen of zelfs om het huis te huren voor uw eigen activiteiten. De Asharum heeft een veganistische keuken. De maaltijden worden bereid met veel zorg en aandacht. Wij hanteren geen speciale sociale tarieven, onze prijzen zijn al gericht op kleine inkomens wat mogelijk is dankzij de hulp van vele vrijwilligers en donaties. Het is ons streven toegankelijk te zijn voor iedereen. Donaties zijn daarom ook van harte welkom. Kijkt u verder op deze site voor de informatie die u nodig heeft en neem contact met ons op voor eventuele vragen. Een pareltje in de ardenenn om tot rust te komen. Ann Juni 2018. Het verblijf in Amonines was bijzonder en zeer gastvrij. Ik had een interessant gesprek met één van de gasten en het eten was super lekker en gezond. Dominiek Februari 2018. Fijne plek om tot rust te komen. Mooie kamer met heerlijk bedje. Behulpzame, vriendelijke mensen. Super lekker vegan eten en gastvrije sfeer. Open en aangename manier om de stilte te vinden om je heen en in jezelf.
kroon casino
Retraites.
We ondersteunen elkaar bij de beoefening en bouwen zo samen aan de stilte. Wat mag je verwachten? Ehipassiko organiseert korte en lange retraites. Zo kan je een meditatiedag bijwonen of deelnemen aan een retraite van enkele dagen tot een paar weken in binnen of buitenland.
wasmachine kopen
Michiel Bussink Recensies.
Om het naakte bestaan. Het bedwongen bos. Ik hou van boeken. Om ze te lezen, om ze te schrijven en dus is het ook niet zo gek om er ver te schrijven. Hier een selectie uit de door mij geschreven boekrecensies.
bitcoin wallet
Venwoude.
Training: Zomerretraite Venwoude Sangha. Onderdeel van: Venwoude Sangha. Trainer: Mauk Pieper, Marijke Heetveld en Pauline Botden. De Zomerretraite is een jaarlijks terugkerende gebeurtenis van de Venwoude Sangha. De retraite wordt gehouden op het mooie Landgoed Venwoude in de bossen bij Lage.
tankkaart

Contacteer ons